| Forums | Register | Polls | Search | Statistics | File Bank | 
 (?)  
You must be logged in to post content on this forum.
Spannering 7-DNA Forums / Spannering /  
 

Finally running and a Emerald question

 
Author tookaphotoof
Driving through town
#1 | Posted: 27 Jul 2015 12:18 
Finally decided it was about time I'd be driving the Seven again.
It does work now.
Only problem now remaining are:
- the cooling fan not switching on, which probably means the relay hasn't been wired up correctly.
- engine doesn't switch to closed loop. Not sure how to solve that one...




Author Eugene

Heading South
Male
#2 | Posted: 27 Jul 2015 18:59 
I can't be a lot of help, as I use OMEX and Carbs...

But great to hear you've made good progress!

Eugene
Le Presidente

Author tookaphotoof
Driving through town
#3 | Posted: 27 Jul 2015 19:36 
Wish I didn't act like a cheapskate years ago by not ordering the complete kit including a pre programmed Omex from Raceline...
Plug and play suits me better, I know know.

Author tookaphotoof
Driving through town
#4 | Posted: 4 Sep 2015 20:54 
After my last run April 2010 I can say as of today...
my lovely Lewinsky has passed MOT!
Time to hit the road!!!! 😎

Author Eugene

Heading South
Male
#5 | Posted: 6 Sep 2015 19:53 
Great news!!!

Eugene
Le Presidente

Author tookaphotoof
Driving through town
#6 | Posted: 15 Sep 2015 10:49 
Still some stuff to sort out about it, but I'm getting there.

You must be logged in to post content on this forum.
Spannering 7-DNA Forums / Spannering /
 Finally running and a Emerald question

 

 
Online now: Guests - 1
Members - 0
Max. ever online: 198 [11 Jan 2023 09:48]
Guests - 198 / Members - 0